Indtast dit søgeord

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal jeg købe for, for at få gratis fragt?

Hos MARKERS &Pearls får du som kunde i Danmark gratis fragt på alle ordrer over 300 kr. Forsendelsen sendes med GLS eller DAO til den nærmeste pakkeshop.

Hvilken pindstørrelse passer dine markører til?

De almindelige nåle passer som udgangspunkt til pind 8. Nogle af nålene kan dog godt være produceret lidt mindre, så de sidder stramt på pind 8. Derfor er du på den sikre side, hvis du tænker at de altid passer på pind 7.

Markørerne på kabler passer til de store pinde, også til de der er større end pind 10.

Ringens hul måler 14mm så de passer også på de store pinde.

Der er nu gået 7 hverdage og jeg har stadig ikke modtaget mit brev. Hvornår kommer det?

Når du lægger en bestilling hos MARKERS &Pearls, kan du altid vælge at den skal afsendes som brev med PostNord. I disse tilfælde er brevet desværre ikke sporbart, og jeg ved derfor ikke hvornår brevet lander i din postkasse. Når jeg først har sendt dit brev af sted, er det ude af mine hænder.  Det er derfor på dit eget ansvar, hvis du vælger denne løsning. Jeg opfordrer til at få forsendelsen sendt med enten GLS eller DAO, da disse forsendelser både kommer hurtigere frem, men også kan spores.

Sender du til udlandet?

Ja! Hos MARKERS &Pearls er det muligt at bestille til de fleste lande. Skulle du ikke kunne finde det land, du ønsker levering til ved check-out, så send mig gerne en mail, så kigger jeg på det.

Do you ship to other countries?
Yes! I ship to most countries. When you are making your purchase choose your country at check out. If it isn’t available, please send me an e-mail on info@markersandpearls.dk, and I’ll check it out and get back to you.

Jeg har forelsket mig i nogle af dine udsolgte markører. Hvornår kommer de på lager igen?

Der er desværre ingen garanti for at udsolgte markører kommer på lager igen. Du er dog velkommen til at kontakte mig via mail, og høre om der er udsigt til at dine ønskede markører kommer på lager igen indenfor nærmeste fremtid.

Hvordan returnerer jeg mine varer? 

Hvis du fortryder dit køb, eller varerne ikke er som forventet, kan du altid returnere dem. Her skal du sende en mail til info@markersandpearls.dk, hvori du oplyser dit ordrenr. samt hvilke varer du vil sende tilbage. Når du har modtaget svar på din henvendelse, sender du varerne til følgende adresse:

MARKERS &Pearls,
Ørbækgårds Alle 420,
DK-2970 Hørsholm

Når jeg har modtaget dit brev med de markører du vil returnere, tilbagebetaler jeg pengene for dem. Returnering sker for egen regning, og de fleste varer kan sendes retur som brev for 12 kroner i porto. Dette sker for egen regning.