Indtast dit søgeord

Koncept

‘Pick & mix’ efter dine ønsker og behov

Gå på opdagelse i shoppen og find de vedhæng, som du mangler til din samling, eller som passer til dit nye strikke- eller hækleprojekt. Når du finder det ønskede vedhæng, skal du, for at lægge varen i kurven, vælge hvilken type af markør du kunne tænke dig sammen med vedhænget.

Maskemarkører 

Hvis du ønsker at bruge vedhænget som maskemarkør, kan du pt. vælge mellem følgende:

  • Metal maskemarkører i forskellige farver. Passer til og med pind 7-8 mm
  • Karabinlåse i sølv eller guld metal. De fås i størrelsen 10 mm (passer til og med pind 3,5 mm) eller 18 mm (passer til og med pind 4,5 mm)
  • Ringe i sølv eller guld metal. Passer til og med pind 10 mm
  • Kabel i stabil smykkewire, i enten sølv, guld eller sort. Passer til pind +10 mm

Øreringe

Du kan også vælge at bruge de fine vedhæng som øreringe. Du skal i så fald, og hvis du ønsker et sæt, bare huske at vælge 2 stk. Der er pt. følgende øreringe typer:

  • Creoler-ring i forsølvet eller forgyldt messing. De måler ca. 24 mm i diameter
  • Fransk ørekrog i forsølvet eller forgyldt messing. De måler ca. 18 mm
  • Ørebøjle i forsølvet eller forgyldt messing. De måler 35 x 15 mm
  • Ørekrog i sterling sølv (925) eller forgyldt sterling sølv. De måler 26 x 8 mm.

For creoler-ringen, den franske ørekrog og ørebøjlen er der en merpris på 5 kroner per ørering, mens der for ørekrogen i sterling sølv er der en merpris på 5 kroner per krog.

Med vores pick & mix koncept, kan du altså selv designe dine maskemarkører – eller øreringe – præcist, som de passer til dig!

Størrelsesguide på vedhæng

Der er stor forskel på, hvordan man kan lide sine maskemarkører. Nogle kan lide dem små og enkle, mens andre foretrækker en større markør. Valget kan også afhænge af det enkelte strikke- eller hækleprojekt. Du finder størrelsen på det enkelte vedhæng (figur) i produktbeskrivelsen.  Målet er alene på vedhænget, og er altså ikke inklusiv selve markøren (nålen).