Indtast dit søgeord

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos MARKERS &Pearls

Generelle oplysninger om virksomheden

MARKERS &Pearls
Ørbækgårds Alle 420,
DK-2970 Hørsholm

CVR nr.: 44267772

Email: info@markersandpearls.dk

 

Priser

Hos MARKERS &Pearls er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

MARKERS &Pearls modtager betaling med Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debet og Maestro samt MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

MARKERS &Pearls tilstræber at afsende ordrer modtaget inden kl. 15 samme dag i hverdagene. Ordrer modtaget herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark, Norge, Sverige, Island, Færøerne, Grønland og Tyskland.

Vi tilbyder følgende forsendelsesmuligheder – brev med PostNord (OBS- ikke sporbar og på eget ansvar), sporbar pakke med DAO eller GLS til enten pakkeshop eller som hjemmelevering.

Ved bestilling for over 300 kr. er der gratis fragt i Danmark ved levering til DAO pakkeshop.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet eller slitage. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. MARKERS &Pearls vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag du;

–                    modtager ordren.

–                    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis eller af flere omgange.

–                    får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

–                    får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@markersandpearls.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, samt oplyse dit ordrenummer.
Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge dit ordrenummer i pakken og sende varen til:

MARKERS &Pearls
Ørbækgårds Alle 420,
DK-2970 Hørsholm

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge dit ordrenummer i pakken.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for MARKERS &Pearls. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mette Kongensbjerg Laursen på mail info@markersandpearls.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en tilfredsstillende løsning, kan du indgive en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@markersandpearls.dk